Правила та умови участі в Акції «розіграш iPhone від Durex»

15 октября 2020

1. Організатор/Виконавець Акції, та мета проведення Акції «розіграш iPhone від Durex»

1.1 Організатором Акції є ТОВ «РЕККІТТ БЕНКІЗЕР УКРАЇНА» (надалі – «Організатор»), код ЄДРПОУ 33696041, Адреса: Україна, 04073, м. Київ, проспект Степана Бандери, 28-А, літера Г, офіс 80, Тел. +38 (044) 390 50 41, факс +38 (044) 390 50 47

1.2 За замовленням організатора Акція проводиться ТОВ "ФАРМРУХ", код ЄДРПОУ 38633562, Україна, 61060, м. Харків, пр-т Московський, буд. № 140/1, тел. (057)710-94-53, (надалі – «Виконавець» або «Технічний партнер»)

1.3 Метою проведення Акції є просування продукції, що реалізується Організатором Акції в рамках його господарської (комерційної) діяльності та збільшення обсягів продажу продукції під знаком для товарів і послуг ТМ «Durex» (далі - ТМ «Durex»), привернення уваги споживачів та стимулювання придбання продукції, що розповсюджується Організатором Акції в рамках його комерційної діяльності. Увага! Ця Акція не є азартною грою, лотереєю, послугою у сфері грального бізнесу, чи конкурсом, а ці Правила не є публічною обіцянкою винагороди, чи умовами конкурсу.

 

2. Визначення термінів, що вживаються по тексту даних Правил

2.1 Акція – рекламний захід під умовною назвою «розіграш iPhone від Durex», що реалізується в рамках та відповідно до умов даних Правил, передбачає, за умови придбання Учасниками Акції Акційної продукції пункт 2.3. даних правил, можливість отримати Приз, на умовах визначених даними Правилами.

2.2 Учасник Акції – фізична особа, що відповідає вимогам розділу 4 даних Правил, вчиняє дії, необхідні для участі у Акції та належним чином виконала усі вимоги даних Правил.

2.3 Акційна продукція - це будь-яка продукція під знаком для товарів та послуг ТМ «Durex».

2.4 Основний Переможець Акції - Учасник акції, що зайняв перше місце черги визначеному за допомогою сервісу random.org та здобуває право на отримання Призу.

2.5 Додаткові Переможці Акції – Учасники акції, що зайняли з другого по двадцяте місце черги визначеному за допомогою сервісу random.org з числа яких може бути визначено Основного Переможця Акції, за умови втрати права на отримання Заохочення Основним Переможцем Акції, що отримав його першочергово.

2.6 Переможець Акції (Переможець) – Основний Переможець Акції, що виконав усі вимоги Правил та не втратив набуте ним право на отримання Заохочення Акції.

 

3. Загальні умови проведення Акції.

3.1 Строки проведення Акції: Загальні строки проведення Акції: з «15» жовтня 2020р. по «15» листопада 2020р. включно (надалі – «тривалість Акції» або «строк проведення Акції/строк Акції»).

3.2 Територія проведення Акції: Акція проводиться на всій території України (надалі – «Територія проведення Акції»), за винятком території Автономної Республіки Крим та територій проведення антитерористичної операції, виключно, з міркувань безпеки.

3.3 Інформування щодо Правил та умов Акції здійснюється на спеціальній сторінці сайту https://apteka911.ua/novosti/dyureks-pravila-12079 (надалі – «акційна сторінка сайту/офіційна сторінка Акції»).

 

4. Загальні вимоги до учасників акції.

4.1 Учасником Акції може бути будь-який громадянин України, якому на момент проведення Акції вже виповнилось 18 років та який вірно виконав всі дії, необхідні для участі в Акції, зазначені в цих Правилах (надалі – «Учасник» або «Учасники»). Участь в Акції обмежено-дієздатних та недієздатних осіб здійснюється відповідно до чинного законодавства України.

4.2 Учасниками не визнаються і не мають права брати участь в Акції:

працівники та представники Виконавця/Організатора Акції та будь-яких інших компаній, які безпосередньо беруть участь в підготовці та проведенні Акції;

 чоловік або дружина осіб, перелічених в підпункті «а.» вище, а також їх найближчі родичі (дитина, брат, сестра, батько, мати, дід, бабуся);

особи, яким на момент проведення Акції ще не виповнилось 18 років.

особи, які придбають Акційну продукцію для комерційних цілей;

4.3 Учасник Акції під час участі у Акції зобов’язується:

дотримуватися вимог цих Правил та норм чинного законодавства України;

дотримуватися цих Правил та вимог користування згідно інструкцій медичного виробу;

вказувати повну, коректну та достовірну інформацію, що вимагаються цими Правилами у відповідних випадках;

свідомо не завдавати незручностей та не чинити перешкод іншим Учасникам Акції;

не чинити дій, що ставлять під сумнів правомірність його участі та участі інших Учасників Акції;

зберігати чек та/або інші оригінали документів, що засвідчують покупку Акційної продукції (наприклад, касових чеків і т.п.) до кінця Строку проведення Акції та вручення призу переможцю розіграшу.

4.4. Учасник Акції, що не погоджується з умовами даних Правил та/або відмовилася від надання згоди на обробку його персональних даних втрачає право на подальшу учать у Акції.

4.5. Надання Учасником недостовірних/некоректних даних, наданих для участі у Акції, в тому числі щодо засобів зв’язку з таким Учасником Акції, позбавляє такого Учасника Акції права на подальшу участь у Акції та звільняє Організатора/Виконавця Акції від будь – яких зобов’язань перед таким Учасником Акції.

4.6. Учасник, що викритий у навмисному перекручуванні реєстраційних даних (своїх або чужих), фальсифікації результатів Акції або спробі незаконного отримання Заохочення Акції з використанням технічних або будь-яких інших засобів, за одноособовим рішенням Організатора Акції дискваліфікується та не бере участь в Акції. Якщо при цьому його дії містять ознаки злочину або іншим чином порушують законодавство України, інформація про неї може бути передана в правоохоронні органи.

4.7. У разі виявлення Організатором та/або Виконавцем Акції протиправних дій з боку будь – якої особи та/або Учасника Акції, в тому числі ознак систематичного порушення даних Правил, Організатор та/або Виконавець має право усунути Учасника від подальшої участі у Акції.

4.8. Учасник Акції, що не виконує/неналежно виконує умови даних Правил, втрачає право на подальшу участь у Акції.

4.9. Учасник Акції, що вчинив протиправні дії та/або дії, визначені у п. 4.6., 4.7. даних Правил визнається Не належним Учасником Акції.

4.10. Організатор Акції та/або Виконавець Акції залишає за собою право відсторонити від участі у Акції Учасників, які порушили вказані вище гарантії та/або визнані Не належними Учасниками Акції.

4.11. У випадку порушення Учасником Акції обов’язків, вказаних у даних Правилах, що викликало виникнення у Організатора та/або Виконавця Акції збитків, Учасник Акції зобов’язаний відшкодувати такі збитки у повному обсязі.

4.12. Учасники Акції діють особисто, від свого імені, добровільно і самостійно. Учасники Акції беруть на себе всі ризики відповідальності і наслідків, пов'язаних з можливою участю в Акції та отриманням Заохочень Акції.

4.13. Організатор та/або Виконавець Акції залишає за собою право в будь-який момент вводити додаткові технічні обмеження, що перешкоджають шахрайству в Акції. У разі виявлення будь-якої спроби несумлінної поведінки Учасника, він може бути усунений від участі в Акції. Організатор Акції самостійно здійснює оцінку сумлінності участі в акції на підставі наявних у Організатора/Виконавця Акції технічних можливостей і з урахуванням положень чинного законодавства України та цих Правил.

4.4 Беручи участь в Акції, Учасник Акції тим самим підтверджує своє ознайомлення з цими Правилами та повну та безумовну згоду з цими Правилами, також надає згоду Виконавцю та Організатору Акції на збір, обробку та використання своїх персональних даних для цілей, зазначених в цих Правилах. Учасник Акції, що не погоджується з умовами цих Правил, втрачає право на участь у Акції та право на отримання Призу.

 

5. Загальні умови участі в акції

 

5.1 Для участі в Акції та набуття статусу Учасника Акції потенційному покупцю протягом Строку проведення Акції потрібно:

забронювати на сайті https://apteka911.ua Акційну продукцію на загальну суму більше ніж 300 грн.;

здійснити покупку обраного Акційного товару будь-яким зручним способом (в обраній аптеці або через доставку товару) на загальну суму більше ніж 300 грн. одним чеком;

зареєструвати покупку за номером заказу в формі реєстрації[PA1]  за посланиям: https://apteka911.ua/shop/actions/registratsiya-dyureks-da3466

зберегти чек на покупку до кінця Строку проведення Акції та вручення призу переможцю розіграшу

5.2. Учасник Акції, що успішно виконав умови участі акції, протягом періоду її проведення та відповідає вимогам розділу 4 даних правил, здобуває право на отримання Призу.

 

6. Приз

6.1 Переможець, визначений в порядку розділу 6, що брав участь у Акції та виконав всі умови передбачені цими Правилами, має можливість отримати Приз (Заохочення) - Мобільний телефон Apple iPhone 11 Pro 512GB. Загальна кількість Призів – 1 (одна) шт.

6.2. Кількість Заохочень обмежена та складає визначену цими Правилами кількість. Загальна кількість Призів може бути змінена за рішенням Організатора Акції шляхом внесення відповідних змін до Правил. Організатор залишає за собою право змінити Заохочення шляхом встановлення Заохочення, характеристики якого є не гіршими за характеристики заявленого на початку акції Заохочення. Якщо такі зміни будуть мати місце, Організатор повідомляє про них в порядку, передбаченому в п.3.3. цих Правил.

6.3. Відповідальність Організатора/Виконавця та третіх осіб, які залучені до проведення Акції, обмежується вартістю та кількістю Призів, передбачених цими Правилами.

6.4 Організатор/Виконавець Акції не несуть ніякої відповідальності по відношенню до подальшого використання Призу Учасниками Акції після їх одержання, за неможливість Учасниками Акції скористатись наданими Заохоченнями з будь-яких причин, а також за можливі наслідки використання таких Заохочень Акції.

6.5 Характеристики Призу, не зазначені в цьому розділі Правил, такі як їх колір, наповнення, тощо визначаються на розсуд Організатора Акції. Зовнішній вигляд Призу може відрізнятися від зображень на інформаційних матеріалах та на акційній сторінці сайту та не виправдовувати очікувань Учасників Акції.

6.6. Приз може бути отриманий Учасниками Акції, що здобули право на отримання такого Призу, тільки за умови виконання всіх вимог, передбачених цими Правилами. Приз обміну та поверненню не підлягає.

6.7. Грошова та/або будь-яка інша компенсація Заохочень Акції Організатором та/або Виконавцем не видається.

6.7. У випадку, якщо Заохочення залишаться після проведення Акції – вони використовуються на розсуд Організатора Акції.

 

7. Порядок визначення переможця акції.

7.1 Приз буде розіграно методом випадкового комп'ютерного вибору серед Учасників Акції за допомогою сервісу random.org (https://www.random.org/)

7.2 Визначення Переможця Акції буде проводиться «20» листопада 2020 року в офісі Організатора акції за адресою: проспект Степана Бандери, 28-А, літера «Г», оф. 80, м. Київ, 04073, ТОВ «РЕККІТТ БЕНКІЗЕР УКРАЇНА», за участі Комісії, що складається з 2 (двох) представників Організатора Акції та 2 (двох) представників Виконавця Акції.

7.3. Одночасно з визначенням Переможця Акції, що першочергово здобуває право на отримання Призу (надалі – Основний Переможець Акції) додатково визначаються ще до 20 (двадцяти) Переможців Акції, в залежності від кількості Учасників Акції, що в порядку черговості здобувають право на отримання Заохочення, у разі, якщо Основний Переможець Акції втратить право на належне йому Заохочення (надалі – Додаткові Переможці Акції).

7.4. При настанні хоча б однієї з обставин, що визначені даними Правилами, в результаті якої Основний Переможець Акції втрачає право на отримання належного йому Заохочення Акції, Додатковий Переможець Акції, що був обраний одночасно з такими Основним Переможцем Акції в порядку черговості визначеної за допомогою сервісу random.org, визнається Основним Переможцем Акції та здобуває право на отримання Заохочення Акції. При цьому якщо всі Учасники Акції, які були визнані Основним Переможцем Акції з числа Додаткових Переможців Акції втрачають право на отримання Заохочення Акції, Організатор Акції має право розпорядитися таким Призом на свій розсуд та відповідно до даних Правил.

7.5. Основний Переможець Акції є Переможцем Акції.

7.3 З метою забезпечення дотримання вимог постанови Кабінету Міністрів від 22 липня 2020 р. №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» комісія може збиратись шляхом телеконференції за допомогою програми Microsoft Teams, в такому випадку дії комісії під час розіграшу фіксуються шляхом відеозапису такого зібрання. [NY2] 

7.4 Результати визначення власника Призу будуть опубліковані на акційній сторінці сайту, – а саме буде розміщена інформація про номер телефону Учасника, який має право отримати Приз, без 2 (двох) останніх цифр номеру телефону. Результати визначення власника Заохочення вважатимуться остаточними, оскарження щодо цього не розглядатимуться, в результаті чого дані на акційній сторінці сайту про Переможця Акції, що отримав Приз, будуть доповнені інформацію про ім’я та місто його проживання.

 

8. Порядок та умови вручення заохочення акції переможцям

8.1 Протягом 3 (трьох) робочих днів після визначення Учасників Акції, який має право отримати Приз (далі – Переможець), такому Переможцю телефонує представник Виконавця Акції, для подальшої реєстрації даних Переможця, необхідних для вручення Призу. Неможливість зв'язатися з Переможцем Акції, протягом 5 календарних днів, за вказаним телефонним номером позбавляє Переможця права на одержання Призу, відповідно, такий Переможець вважається таким, що відмовився від отримання Призу, та такий, що не має права на одержання від Організатора/Виконавця або інших залучених ним осіб Акції будь-якої компенсації. У такому випадку Організатор Акції має право розпорядитися таким Призом на свій розсуд та відповідно до даних Правил.

8.2 В день визначений Організатором Акції, Переможець надсилає Виконавцю Акції рекомендованим листом з повідомленням і описом на поштову адресу 61058, м. Харків, вул. Данилевського, 34, відділення Укрпошта №58

- завірену копію паспорта громадянина України (у форматі копія вірна, ПІБ, дата, підпис);

- завірену копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера (у форматі копія вірна, ПІБ, дата, підпис);

- копію чека, що підтверджує придбання продукту;

- дані пункту видачі відправлень кур’єрської служби НОВА ПОШТА для надсилання Призу Переможцю Акції;

- оригінал заяви про надання дозволу на обробку персональних даних за підпису Переможця Акції;

- та інші необхідні документи, визначені на розсуд Організатора/Виконавця Акції та які є необхідними для виконання даних Правил.

Вказані відомості надаються Переможцем Акції з метою отримання Призу особою, що здобула на них право відповідно до даних Правил.

8.3 У випадку, якщо Переможець надав не всі документи (інформацію) або надані документи (інформація), що передбачені даними Правилами, не відповідають дійсності, або мають ознаки фальсифікації, або надані документи не підтверджують права Переможця на отримання Призу, такому Переможцю може бути відмовлено в отриманні Заохочення. В цьому випадку буде вважатись, що такий Переможець, добровільно, самостійно відмовився від Призу. Будь-яка компенсація у такому випадку не передбачається. Таким Призом Організатор може розпоряджатися на власний розсуд. Організатор/Виконавець Акції гарантують, що документи, які надаються Переможцем для отримання Призу не будуть використовуватись Організатором/Виконавцем Акції з іншою метою, окрім як для виконання своїх зобов’язань за цими Правилами.

8.4 Після отримання від Переможця усіх визначених в п. 8.2 даних Правил документів та за умови виконання ним усіх вимог згідно цих Правил, Переможцеві протягом 14-ти робочих днів з моменту отримання Виконавцем Акції документів, передбачених в п. 8.2. цих Правил буде відправлено Приз кур’єрською службою НОВА ПОШТА в межах території дії Акції. Разом із Призом Переможцю направляється форма Акту прийому-передачі Призу. З моменту відправки Призу Переможцю, що став власником такого Призу, зобов’язання Виконавця та Організатора Акції щодо надання Призу за цими Правилами вважаються виконаними.

8.5 Переможець підтверджує факт отримання Призу шляхом підписання відповідного Акту прийому-передачі та направляє його Виконавцю Акції кур’єрською службою «НОВА ПОШТА» (послуга «зворотна доставка»)

8.6 У разі необхідності детальної перевірки виконання Переможцем умов цих Правил, Організатор залишає за собою право подовжити термін здійснення перерахування Призу такому Переможцеві.

8.7 Організатор Акції має право розпоряджатися не витребуваним Призом на власний розсуд.

8.8 Організатор/Виконавець та його представники не несуть відповідальності за неможливість отримання Переможцем належного йому Призу з будь-яких причин, що не залежать від Організатора/Виконавця та його представників, в т.ч. у випадку, якщо особисті дані, в тому числі щодо засобів зв’язку з Переможцем вказані невірно та/або нерозбірливо, або змінено, тощо, а також у випадках відмови Переможця отримати Призу в названому ним пункті видачі відправлень кур’єрської служби НОВА ПОШТА, згідно умов п. 8.4. даних умов, в такому випадку Переможець не має права на одержання від Організатора/Виконавця та його представників будь-якої компенсації.

В разі неможливості доставки Продукту Переможцю в назване ним місце, та за відсутності в даному місці пункту видачі відправлень кур’єрської служби НОВА ПОШТА, доставка Продукту буде здійснена в найближчий пункт видачі відправлень кур’єрської служби НОВА ПОШТА до названої адреси місце доставки, про що буде повідомлено додатково. В такому разі Переможець зобов’язується самостійно дістатися місця доставки Продукту та отримати його. Компенсації вартості проїзду до місця доставки в такому разі Організатором чи Виконавцем такому Переможцю не проводяться.

8.9. Переможець, який має право на отримання Заохочення, може відмовитися від отримання відповідного Заохочення, повідомивши про таке Організатора та Виконавця в письмовій формі.

8.10. Переможець Акції автоматично втрачає набуте ним право на отримання Заохочення Акції без будь – яких компенсацій та/або можливості заміни на інше Заохочення Акції у таких випадках, не залежно від того у який час стали відомими вказані обставини:

8.10.1. якщо представники Організатора та/або Виконавця Акції не зможуть зв’язатися з Переможцем Акції для отримання повідомлення про визнання Учасника Акції Переможцем Акції та/або підтвердження можливості отримання Заохочення Акції, з не залежних від Організатора та/або Виконавця Акції причин;

8.10.2. якщо Переможець Акції не вчиняє дій, передбачених у п. 8.2. даних Правил у їх сукупності та інших зобов′язань, передбачених даними Правилами;

8.10.3. якщо Переможець Акції заяв про свою відмову від отримання Заохочення Акції в письмовій формі;

8.10.4. у разі не можливості ідентифікувати Переможця Акції;

8.10.5. у разі відсутності у Переможця Акції оригіналу або копії Чеку, що засвідчує придбання Продукту протягом Періоду проведення Акції;

8.10.6. у разі визнання Переможця Акції – Не належним Учасниками Акції;

8.10.7. у разі не належного виконання умов даних Правил.

 

9. Умови перегляду (змін) та оприлюднення умов акцій

9.1 Якщо будь-які зміни в Правилах та Умовах проведення акції будуть мати місце, Організатор повідомляє про них в порядку, передбаченому в п.3.3. цих Правил.

 

10. Інші умови, що мають вплив на Акцію.

10.1 Учасник/Переможець Акції несе персональну відповідальність за достовірність всієї наданої ним Організатору/Виконавцю або залученим ними третім особам інформації/документів.

10.2 Беручи участь в Акції кожен Учасник Акції тим самим підтверджує свою згоду на передачу, збір, обробку і використання його персональних даних, безкоштовне використання наданої інформації, його особистих даних Організатором/Виконавцем, з маркетинговою та/чи будь-якою іншою метою методами, що не порушують чинне законодавство України (в т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю або інших матеріалів про нього (у разі надання учасником письмової згоди) з рекламною/маркетинговою метою, в т.ч. право публікації (в т.ч. його імені та фотографії) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо та відеоматеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ, розповсюдження в мережі Інтернет а також для надсилання інформації на адреси, вказані учасником Акції при реєстрації, повідомлень (в т.ч. рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором/Виконавцем Акції та/або будь-якою третьою особою. Усі відео - та фотоматеріали, зроблені за участю учасників Акції, створені під час проведення Акції та/чи у зв’язку з Акцією, є власністю Організатора і використовуються без будь-якого відшкодування, при цьому винагорода за це входить до вартості отриманих ними Заохочень (без додаткових виплат). Усі права інтелектуальної власності, що виникають у зв’язку з виконанням цього пункту Правил, належать Організатору/Виконавцю Акції.

10.3. Персональні дані Переможців Акції будуть використовуватися виключно Виконавцем/Організатором Акції або уповноваженими ним особами, які діють на підставі угод про нерозголошення конфіденційних даних у зв'язку з проведенням цієї Акції та виключно в рамках вручення Заохочень Акції, і не будуть надаватися жодним третім особам для цілей, не пов'язаних з цією Акцією. Відносно всіх персональних даних, наданих Переможцями Акції, Виконавець/Організатор або уповноважені ним особи будуть дотримуватися режиму їх конфіденційності та вживати заходів щодо забезпечення безпеки персональних даних у відповідності до Закону України «Про захист персональних даних».

10.4. Організатор та/або Виконавець Акції не беруть участі у вирішенні суперечок щодо визначення Переможців Акції та/або у вирішення суперечок між Учасниками Акції.

10.5 Якщо з будь-якої причини будь-який аспект даної Акції не може проводитися так, як це заплановано, включаючи причини, викликані зараженням комп'ютерними вірусами, неполадками в мережі Інтернет, дефектами, маніпуляціями, несанкціонованим втручанням, фальсифікацією, технічними неполадками або будь-якою іншою причиною, неконтрольованою Організатором та/або Виконавцем Акції, яка спотворює або втручається у виконання, безпеку, чесність, цілісність або належне проведення Акції, Організатор Акції може на свій власний розсуд анулювати, припинити, змінити або тимчасово припинити проведення Акції, або ж визнати недійсними результати проведення Акції.

10.6. Терміни, що використовуються в даних Правилах, відносяться виключно до даної Акції.

10.7. Всі відносини, що стосуються проведення даної Акції, регулюються на основі чинного законодавства України. При цьому в ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цих Правил, і при не врегульованих Правилами спірних питаннях остаточне рішення приймається Організатором Акції. Рішення Організатора Акції з усіх питань, пов'язаним з проведенням Акції, є остаточними і не підлягають перегляду.

10.8. Приз не має грошового еквіваленту і обміну та поверненню не підлягає.

10.9. Будь-які витрати Учасника Акції, Переможця Акції пов’язані з участю в Акції, отриманням Призу Акції згідно цих Правил, несе Учасник/Переможець за власний рахунок і вони не підлягають компенсації.

Промокод скопирован!
Загрузка